Beoordelingen van New Beijing Almere

Recente recensies

5.0
Virgil
vandaag
Eddy van Valen
18 januari 2022

Het eten is zoals altijd heerlijk maar vandaag was het iets te lang onderweg 10 min te laat en daardoor een beetje afgekoeld

Ronald Stikvoort
18 januari 2022

Goede kwaliteit en prijs en service

Anita van der Ham
18 januari 2022

2 bakjes sambal voor 3 loempia's is wel erg weinig.

Gerven
17 januari 2022

Veel te lekker!!!

Pascal Jansen
17 januari 2022
Inge Laan
17 januari 2022

Mijn bestelling werd een half uur te vroeg bezorgd dus had wel problemen met warm houden voor mijn bezoek.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

dirk
17 januari 2022

besteld en zelf afgehaald niet wat we gewend zijn

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Almond
16 januari 2022

Het eten was lekker, maar het duurde 2 uur voordat wij het kregen. Ondanks dat we echt genoten hebben van het eten, bezorging duurt echt te lang

Wim
16 januari 2022

Voortreffelijk gekruide garnalen, ossenhaas en babi pangang spek, bezorgd door een sympathieke jongeman. Alleen wat weinig Chinese champignons bij de ossenhaas, maar dat is vergeven.

Ingeborg
15 januari 2022

Heerlijk gegeten zoals gewoonlijk 🙂

Petra hassanien
15 januari 2022

Altijd even goed

Ger
12 januari 2022

Om 18.00 uur besteld en om 20.00 uur konden we eten erg lang

Erwin
12 januari 2022

Weer perfect en erg lekker

Stephan Van Drongelen
12 januari 2022

Dit keer duurde het lang voor dat ik mijn bestelling kreeg en daarnaast kreeg ik ook niet wat ik besteld had zeer ontevreden dit keer heb alles zo weg kunnen gooien waardeloos

Ineke Jonkman
11 januari 2022

we hebben meer dan twee uur moeten wachten op de levering en dat is al de derde keer. Als we dat eerder kunnen zien dan hadden we niet besteld.

Peer
9 januari 2022

Het eten was lekker, iets wat te zure zoetzure saus. Afgesproken aanlevertijd tot op de minuut

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

chiel
9 januari 2022
Lia
9 januari 2022
C. Jansen
9 januari 2022

Uitstekend.

Regina
9 januari 2022

De Babi Pangang was heerlijk van smaak, nog beter dan de keer daarvoor. Krieltjes in de röti, prima keuze!

Jan Offerein
8 januari 2022

Weer heerlijk gegeten zoals altijd

Sandra Dijkema
7 januari 2022

18.24 besteld, 20.05 bezorgd, duurde veel te lang , kwaliteit oke maar ik ga niet bijna 2 uur zitten te wachten op mijn bestelling.

Bertine Kremer
7 januari 2022

Het eten was heerlijk

De jong
7 januari 2022

Lekker en perfect op tijd.

Geel
7 januari 2022

De reden dat de bami en nasi koud was

dirk
7 januari 2022

telefonisch besteld stond klaar was niet zo lekker weet beter

Jat
6 januari 2022

Lekker eten maar moest wel wachten(1;30 uur na de bestelling)

G de Boer
5 januari 2022
Gerven
5 januari 2022

Eten op zijn best, wat lekker!

Marga Ganseman
3 januari 2022

Zoals gewoonlijk heerlijk gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Yvonne Hofland
2 januari 2021

Het eten was erg lekker en heel snel bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mieke
2 januari 2021

Helaas 1 uur en een kwartier te laat bezorgd. 18:00 zie het bezorgd worden. Om 18:30 gebeld. Werd gezegd dat bezorger onderweg was. Helaas om 19:00 nog niks. Weer gebeld. Bezorger zou het niet kunnen vinden maar was nu onderweg. Uiteindelijk pas om 19:20 eten gehad. Helaas niet op de hoogte gehouden dat het later zou worden. Ook niet gebeld door bezorger om aan te geven dat hij het niet kon vinden. Service van degene aan de telefoon erg slecht!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Gerda
2 januari 2021

Top in 1 woord

Ruud
1 januari 2021
Smith
31 december 2021

Snel geleverd en heerlijk gegeten. Alleen de Loempia’s hadden te veel taugé.

R.Jansen
31 december 2021

UItstekende prijs/kwaliteit verhouding

Koert de Bruij
30 december 2021

Duidelijk maken hoe je gespaarde pinten kan inzetten

draatje
29 december 2021

Op de een of andere manier altijd meer dan 15 minuten te vroeg, met als gevolg we koud eten zitten te eten als de een wat later uit het werk komt. Bestel ik al met een kwartier speling

Yvonne Zander
29 december 2021

Het was keurig op tijd en weer erg lekker.

marty gerek000
29 december 2021

Zoals altijd, op tijd en lekker eten

Philip
29 december 2021

Het is nu de tweede keer in korte tijd dat de bestelling (vroeg in de middag besteld) te laat werd bezorgd. 45 Minuten te laat, dat noem ik geen sinekure. Als je dan belt dan wordt er nog wel "Sorry" gezegd.

Erwin
28 december 2021

Zoals altijd prima

Thea van Zon
27 december 2021

Keurig op tijd bezorgd. We hebben heerlijk gegeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Wendy
26 december 2021

Te weinig sambal voor de hoeveelheid eten en geen kroepoek erbij terwijl we toch voor ruim 40 euro hadden besteld

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Thonia
26 december 2021

Eerste kerstdag heerlijk gegeten. Er bestaat geen chinees afhaal die zo lekker is als dit. Alles was echt perfect.

Louise V Daalen
26 december 2021

Was prima, ook mooi op tijd ondanks de drukte

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

S.C Joosten
26 december 2021

On line besteld en tijd doorgegeven, Prima op tijd...dank je wel

Vi
26 december 2021

Vier uur na bestelling precies op aangegeven tijd bezorgd. Goed warm en alles smaakte zoals altijd heerlijk.

Jane
24 december 2021

Bestel vaak en altijd perfect ... makkelijke kerst hoor.. geen gedoe met koken

Sandra
24 december 2021

Best Lompia I ever ate.Everything else was also hot & delicious

Simone Pikkaart
23 december 2021

Tja, ik wil niets veranderen aan een perfecte Beijing. Het eten is altijd even heerlijk, alleen het bakje sambal is nogal weinig voor een 2- persoons keuze menu.

Jansen
23 december 2021

Prima op tijd en lekker zoals altijd.

Hans
21 december 2021

De Gado Gado was wat waterig....niet gewend van julie

Wen
20 december 2021

Zoals altijd was het weer super lekker🙂🙂

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Tamara Tfeffers
20 december 2021

Iedere keer prima

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anoushka
19 december 2021
Jan
18 december 2021

Kwaliteit is sterk achteruit gegaan. Na maanden weer eens bestelt maar is erg tegen gevallen

Martin Schuurman
18 december 2021

Foe yong hai bevat te weinig ei.

Wim
18 december 2021

Ruime hoeveelheden Cha Sieuw en tongfilet tjieuw tjieuw, allebei goed gekruid. Kortom, niks op aan te merken. Keurig op tijd bezorgd door een bezorger met een glimlach.

André
17 december 2021

Kroepoek wel besteld en betaald, maar zat er helaas (wederom) niet bij. Even jammer dus….

Ronald Stikvoort
17 december 2021

Goede kwaliteit en prijs en service

Jan Offerein
16 december 2021

We komen er al jaren heerlijk eten op tijd bezorgt.

Bas
15 december 2021

De bestelde Wan Tan soep was niet geleverd. New Beijing bood aan dat bij de volgende bestelling alsnog te leveren. Top geregeld.

Yoshi
14 december 2021

Het eten was weer erg lekker. maar ook weer erg laat. een uur later dan de afgesproken tijd

Simone Pikkaart
12 december 2021

Wij halen al jaren ons eten bij Bejing en zijn altijd heel tevreden over de service en vooral het heerlijke eten. 👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Tineke van Dussen
12 december 2021

Heerlijk gegeten en de bezorger was keurig op tijd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ronald
12 december 2021
Olga Sierhuis
12 december 2021

Peking eend en de specialiteit Beijing Ngau gegeten, was heerlijk, supermalse ossenhaas en de eend heerlijk droog geroosterd !!

van Bergen
11 december 2021

Keurig op de afgesproken tijd werd de bestelling bezorgd met een vriendelijke glimlach! Heerlijk gegeten. De rest eten we morgen!

George
11 december 2021

Zo als elke keer geweldig lekker. Heerlijke loempia’s met krokante korst.

Marjolein Kolsteeg
11 december 2021

Bezorging was anderhalf uur later. Na bestelling. Dat duurt veel te lang 😖

K.
11 december 2021

We hebben ruim 2 uur op ons eten moeten wachten. Helaas ook niet de eerste keer. Dit is de laatste keer dat we daar besteld hebben. Verschillende keren moeten bellen met de vraag waar het bleef. Aan het eten zat weinig smaak, loempia’s waren slap en koud.

De Man
11 december 2021

Bezorging vijf kwartier te laat zonder daarover gebeld te zijn, Eten van matige kwaliteit, vet en niet erg smaakvol, was twee jaar geleden veel beter, voor ons niet voor herhaling vatbaar

M
10 december 2021

Normaal zijn we erg tevreden bij beijing-express. Vanavond vonden wij het Eten lauw, zat weinig smaak aan. Saus was aan de dunne kant. Bezorging kwam 1 uur en 20 minuten later dan online aangegeven bestelling. De bezorger was vriendelijk.

JS
28 november 2021

Erg lekker en snel bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Verboon
28 november 2021

Zoals altijd heerlijk ,supersnel klaar en het babipangang spek om je vingers bij af te likken

Wimvogel
28 november 2021

Het eten is goed

BRITA V.DRIEST-OTTER
27 november 2021

Wat er meestal wel bij zat, bij een wat grotere bestelling was een zakje kroepoek. Dit keer niet. Het eten was zoals altijd heerlijk.

Ingeborg
27 november 2021

We hebben heerlijk gegeten.

Ronald
23 november 2021

Goede kwaliteit en prijs

Johanna Eelman
22 november 2021

Smaakte lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Richard van Solkema
21 november 2021

Het was weer als vanouds (snel geleverd, temperatuur goed en lekker). Je zou bijna zeggen perfect maar....een klein puntje de gratis kroepoek waren ze vergeten bij de bestelling te doen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sharon
21 november 2021

Was weer goed van smaak en goed warm.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Nienke
21 november 2021
Wim
21 november 2021

Prima kwaliteit, zoals bijna altijd. Enige kritiekpunt is dat de tongfilet met Chinese champignons weinig champignons bevatte, wat werd gecompenseerd door een rijke hoeveelheid vis. Geen kwaad woord over de vriendelijke bezorger, al was hij wat laat. Zo'n 20 minuten na het afgesproken uur. Punt van voortdurende irritatie is wel dat je een mail ontvangt dat de bezorger onderweg is op het moment dat je maag al druk bezig is de bestelling te verteren.

Marjan
20 november 2021

Duurde erg lang voordat het hier. Was. En het was niet erg warm. Jammer

J van Bennekom
19 november 2021

goed tot zeer goed.

Ilona zander
18 november 2021

Het eten was weer heerlijk en keurig op de door mij gevraagde tijd bezorgd.

Richard van Solkema
17 november 2021

Besteld op zondag 16.15 uur aangegeven bezorging zsm, bezorgd 17.30 uur (perfect). Het eten was lekker en heet bij aankomst.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Karin Braunius
17 november 2021

Het was weer lekkerrrr

Martin Schuurman
14 november 2021

Als altijd, heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sharon
14 november 2021

Altijd op tijd en lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Indo Belanda
14 november 2021

Lekker gegeten, tjaptjoi en loempia

C. Jansen
14 november 2021

Kwalitatief alles prima. Bezorging was minder. 20 minuten te laat zonder bericht, kreeg een e-mail dat het eten onderweg was 20 minuten nadat het was bezorgd??? 1 bak had gelekt (op de andere bakken). De loempia zat deels vast geplakt aan de zak waarin hij was gedaan omdat de olie te heet was. Hoop dat dit volgende keer beter gaat.

Ellie
14 november 2021

Hadden ossehaas in zwarte bonensaus,smaak is goed maar erg veel pepers erin vond het te heet . Heb nog nooit zwarte bonensaus gegeten die zo gepeperd is.

Karin
13 november 2021

Altijd 👍

Anjana
12 november 2021

Het was zeker weer lekker, alleen niet wat ik had besteld. Ik had kip met Chinese champignons besteld (heb ik vaker) en normaal is het een bak met kipfilet, gemixte groenten en shiitake. Nu waren het alleen kipfilet en gewone witte champignons. Smaakte prima, maar niet wat ik wilde

Carlo
12 november 2021

Zoals altijd op tijd...goed warm en lekkah

van Boven
11 november 2021

het eten was koud

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Hans
11 november 2021

Was super lekker

Klaas Bosman
10 november 2021

Zoals altijd weer prima in orde. Bedankt.

Ellen
8 november 2021

Prima eten goed op smaak Nasi was helaas niet zo warm

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

peter
7 november 2021

zelf opgehaald, eten was geweldig lekker

Erwin
5 november 2021

Vandaag een heerlijk kip gerecht en loempia’s. De kwaliteit blijft hoog. Aanrader

Mies Engelsman
5 november 2021
Kevin
5 november 2021
Roger
4 november 2021

Kwaliteit is al jaren constant en goed - loempia zelfs verbeterd! Eten was prima op tijd en goed warm

Carla
4 november 2021

Gekozen bezorgtijd was 18.15 maar werd pas om 18.45 bezorgd en het is een gewone doordeweekse dag, donderdag..Het eten van nog maar net warm genoeg om te eten.

George
4 november 2021

Geweldig lekker eten en lekker warm bezorgd. Heerlijke krokante loempia’s zijn een aanrader

Hessing
3 november 2021

Super lekker ! Nog nooit een miskoop gehad!

Nicoline
3 november 2021

Zeer onvriendelijke bezorger. Daarom geen fooi voor deze meneer. Het eten was goed en ruim voldoende.

Ingeborg
31 oktober 2021

Heerlijk zoals gewoonlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mary
31 oktober 2021

Kwaliteit deze x prima, vind de saus bij de PE veel te sterk van smaak. Bezorging niet op tijd, eten lauw.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Johanna Eelman
31 oktober 2021

Was weer lekker alleen de speciale loempia vond ik niet zo lekker weinig kip .

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Nico
31 oktober 2021

100% goed en lekker. Bezorging ook prima op tijd.

François
30 oktober 2021

Was wederom prima, ook de bezorging was geheel zoals beloofd.

Schuurman
30 oktober 2021

Heerlijk!

Boudewijn
30 oktober 2021

Levering binnen de aangegeven termijn en vooral de kip ketjap was heerlijk. Tevreden.

Erwin
29 oktober 2021

Zoals gewoonlijk prima

Peter
29 oktober 2021

Heerlijk die keuze menu’s en de babipanggang spek goed knapperig een aanrader

Peter
29 oktober 2021

Fijne porties en mooie kwaliteit en klaar op afgesproken tijd dus wachten hoeft niet

Goos
28 oktober 2021

Correct en snel

Robin
27 oktober 2021

Erg lekker eten zoals altijd en vriendelijke bezorger!

Evelien
27 oktober 2021

Het eten was zoals altijd lekker. Alleen het bezorgen begint wel een structureel probleem te worden helaas. Het was al vervelend dat ik om 17.10 al bestelling plaats en dan de eerste bezorgtijd pas 18.45 kon aangeven. Toch gedaan, maar dan komt het eten nog pas om 19.10., zonder even een berichtje,ontzettend jammer.

Ricky de Viking
27 oktober 2021

:) u allen word weer bedankt voor een heerlijke maaltijd :)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ludo
25 oktober 2021

wederom heerlijk eten en bezorgd op de afgesproken tijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ron
24 oktober 2021

lekker eten, goed warm en voor de zondag prima op tijd bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Johansen
24 oktober 2021

Lekker zacht vlees. Ga zo door!

Jan
23 oktober 2021

Vandaag een mindere dag in de keuken. Normaal erg goed, nu voldoende Plus. Maar het is zo vaak goed geweest dat we toch blijven hoor, we beschouwen dit als een pechdag…. No worries

Mulder
22 oktober 2021

Alles oké, al jaren. Maar 2 uur is een nieuw record. Daar moet ik toch eens rekening mee gaan houden.

Freek
21 oktober 2021

Het eten was weer heerlijk en super snel bezorgd.

Irene
21 oktober 2021

De Peking eend was zoals ik gewend ben erg lekker ,de Koe lo kai ook De babi pangang Kip Saté en de Bami waren Smaakloos en taai(niet opgegeten,,Heel jammer zo slecht heb ik het eten nog niet eerder ervaren voor €33 aan eten.eigenlijk weggegooid...Zo Jammer

J van der Nat
21 oktober 2021

Vlotte afhandeling.

Olga Sierhuis
20 oktober 2021

Altijd prima!

Johansen
19 oktober 2021

Heerlijk!!!

Jeroen
18 oktober 2021

Het eten was weer erg goed. Iedereen heeft lekker gegeten . Een klein puntje van kritiek is dat ik het jammer vind dat ik bij de vegetarische gerechten geen vegetarische nasi of bami kan selecteren. Dit omdat ik wel eens vegetarische gasten heb die dan eigenlijk alleen witte rijst erbij kunnen kiezen.

Hans
18 oktober 2021

Absoluut het allerslechtste Chinese eten dat we ooit hebben gehad. kleffe opgewarmde prak. alleen de pangsit was eetbaar. Peking eend speciaal...hoe slecht zal dan niet speciaal zijn, bruine drab wat Indonesisch rundvlees moest zijn en doorgekookte babi pangang . In het verleden wel goede ervaringen gehad, maar dit was echt rampzalig slecht. Schijnt een nieuwe eigenaar in te zitten wij gaan in ieder geval snel terug naar onze vaste Chinees, dit was een eenmalig uitstapje

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Francois
18 oktober 2021

De kwaliteit was wederom prima! De bezorging was 25 minuten later dan aangeven terwijl de bestelling ruimschoots op tijd was geplaatst Ca. 2 uur na de bezorging kwam er nog een e-mail dat de bezorger onderweg was, geen probleem natuurlijkmaaronnodig. 2 gerechten die in een duobak zaten waren (waarschijnlijk tijdens het vervoer) door elkaar geraakt, niets ten nadelen van de kwaliteit maar oogde minder.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Samantha
17 oktober 2021

Hebben 2 uur op ons eten gewacht. 1e x bellen werd gezegd is onderweg,duurde wel erg lamg. 2de x gebeld gingen ze maar ff kijken waar de bezorger was. Als het lamger duurt bel dan even naar de klant om door te geven dat het wat langer duurt.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ronald
16 oktober 2021

Goede kwaliteit en

Piet Kostense
13 oktober 2021
Eddie
12 oktober 2021

Wederom complimenten.

Janneke de kam
12 oktober 2021

Heerlijk,ossenhaas in pepersaus.. aanrader!

b sluijter
12 oktober 2021

ik ben zwaar teleurgesteld. Het eten was slecht, behalve de tomatensoep.Aajampangang papperig, . loempiaas slap, en nare smaak. Meestal kioezen we voor jullie, maar ditmaal is alles in de vuilnIsbak gegaan. Zo zonde van het geld. Waarom kunnen jullie niet stabiel goed zijn?

Gerard
10 oktober 2021

Makkelijk en eenvoudig online bestellen. Heerlijk eten zonder zelf te koken.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Nico
10 oktober 2021

Eten was veel te vet deze keer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Martin Schuurman
9 oktober 2021

Saté Maleisië viel enorm tegen. Gewone saté met een andere saus. Prul!

Roest
9 oktober 2021

Eren was heerlijk. Jammer dat het 45 min. later werd bezorgd dan de afgesproken tijd.

Thai
8 oktober 2021

Het eten was weer perfect en super lekker. Ik eet er ruim 2 dagen van. Klein min puntje dat ik extra sambal had gevraagd en niet heb gekregen jammer. De bezorging super en keurig op tijd, zelfs 15 minuten te vroeg.

Henny Smit
7 oktober 2021

Was weer net als gewoonlijk heerlijk

db
7 oktober 2021

Top!

Ivje
6 oktober 2021

Nasi goreng met kipfilet en loempia kip. Lekker als vanouds! Knapperige grote stukken groente.

Jnjsmid
4 oktober 2021

Op tijd afgeleverd,en wij zijn allemaal tevreden over het eten de babi pangang was heerlijk zacht alle medeeters waren het allemaal eens.

Haroun Sie
4 oktober 2021

Eten was zoals altijd heerlijk alleen duurde het wel erg lang voordat het er was. Zondagavond drukte misschien? Verder had ik 1x Chinese bami en 1x tjauw min erbij besteld echter heb ik 2x Chinese bami ontvangen. Gezien het lange wachten hebben we het maar zo gelaten…

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Johanna Eelman
3 oktober 2021

Zoals altijd weer lekker gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Tamara
3 oktober 2021

Prima zoals altijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Klaas van den Berge
2 oktober 2021

Eten besteld om 18.00u bezorging om 20.05u Het eten was niet meer goed warm ... Ik bestel hier niet meer.

Mo
30 september 2021

Heerlijke Babipangang. Goede porties.

Js
30 september 2021

Top.

Karin Morreau
29 september 2021

Heerlijk eten en perfecte bezorging.

Jane
29 september 2021

Zoals altijd.. goed en op tijd bezorgd... bestel regelmatig

joopsnepvangers
28 september 2021

kwaliteit zeer goed en smakelijk. netjes op tijd geleverd vriendelijke bezorger

Suri
27 september 2021

Eten was lekker nasi goreng kan goed gekruid zijn. Gado2 vind ik jammer kroep ziet erin niet lekker te zacht. Gado2 zelf vind ik vind erg lekker gemaakt door de zachte kroepoek is het minder.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Glenn
27 september 2021
J.van.der.Nat
27 september 2021
Jansen
27 september 2021

Prima kwaliteit en grote porties.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

M.Simon
27 september 2021

Was weer heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

de Leng
26 september 2021

Levering voor de 2 de keer veel te laat. Hebben er deze keer over moeten bellen. Werd gezegd dat het onderweg was, maar na 15 minuten alsnog naar het restaurant gegaan. Uiteindelijk thuis toch afgeleverd met niet al te warm eten. Erg jammer om zo je verjaardag af te sluiten met je kinderen en kleinkinderen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anky Selling
26 september 2021

Heerlijk en keurig op tijd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Nico
25 september 2021

Echt lekker gegeten. Ook bezorging volgens afspraak. 100% in orde

Janneke
25 september 2021

Heerlijk eten!

Patricia
25 september 2021

Super lekker weer, top als altijd

Jordy
25 september 2021
Kilian
24 september 2021
Indo belanda
24 september 2021

Erg lekker, tjaptjoi en loempia!

Eddie
24 september 2021

Was weer heerlijk!!!

Dijk
22 september 2021

Heerlijk gegeten en op tijd bezorgd

Y. Zander
22 september 2021

Heerlijk eten was het weer.

Schuurman
21 september 2021
Schraven
21 september 2021
Johanna Eelman
19 september 2021

Echt heerlijk gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Louis
19 september 2021

Het eten was zoals gewoonlijk weer goed. Bezorging duurde wel een beetje lang.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Peter
19 september 2021
Richard
18 september 2021

Viel een beetje tegen dit keer! De loempia was niet in een normaal loempiavel en het werkte niet zo voor mij. En het vlees van de Babi Pangang had een rare structuur en smaak. Moeilijk definieerbaar. Verder helemaal prima maar dit was toch jammer

Weeliny
18 september 2021

Erg lekker en de loempia was lekker knapperig en dreef niet in het ve. Top

Ricky de viking
16 september 2021

heerlijk geluk op bestelling :) tot de volgende keer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

T van Os de Man
15 september 2021

Eten kwam 20 minuten later. Had bami besteld, maar kreeg nassi, verkeerd menu dus. Voor de rest smakelijk

Jan
15 september 2021

Mooi op tijd en op correcte wijze bezorgd. Alles nog goed op temperatuur en -als altijd- goed tot uitstekend van smaak. Graag tot de volgende keer!

Johanna Eelman
13 september 2021

Was weer lekker en goed op temperatuur . Ik vind jullie het allerbeste . En de bezorger was ook vriendelijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Hans
12 september 2021

Bezorging duurde 1 uur en 20 minuten en eten was lauw tot koud....niet gewend van jullie

E. Kors
10 september 2021

Het was weer heerlijk en ruim voldoende.

J.
10 september 2021

Was weer top.

Ronald
10 september 2021

Goede kwaliteit en service

Niek Gaasbeek
9 september 2021

Bestelling was weer goed verzorgd. Heerlijk gegeten. Toppie 👍 Alleen die bijdrage in de iDeal betaling is niet meer van deze tijd 😉

Choco-Paradijs
6 september 2021
Jane
5 september 2021

Was als vanouds weer uitstekend en op tijd bezorgd

Klaas van den Berge
4 september 2021

Normaal bestel ik altijd hier prima Deze keer was het vlees absoluut niet vers ik ben er de volgende dag ziek van geweest

Afentoe
3 september 2021

Prima hap

Ellen
2 september 2021

Smakeloos . Weinig aandacht aanbesreed door de kok en de brocollie is rauw en niet eetbaar . Geen reactie op mail gekregen . Zeer slecht

Ricky de Viking
2 september 2021

Erg smakelijk :)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Allford
1 september 2021

Was heerlijk en goed warm

Edwin
1 september 2021

Erg lekker!

Gerard
31 augustus 2021

Snel bezorgd, kwaliteit heerlijk en zoals verwacht. graag tot een volgende keer.

Hans
30 augustus 2021

Geroosterde eend met Chinese champignons besteld maar krijg ipv champignons een bak met saus en veel paprika en bonen etc. GEEN champignon te zien...erg jammer. De eend was prima

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sanders
29 augustus 2021

Snelle goede bezorging en lekker gegeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Janna
29 augustus 2021

Heerlijk gegeten, zelfs op deze drukke zondag op tijd bezorgd. Dank!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Js
29 augustus 2021

Weer erg lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Rico
29 augustus 2021

Het eten is altijd erg lekker en vriendelijk personeel

Inge
29 augustus 2021

Snelle service, lekker eten.

Jane
29 augustus 2021

De babi pangang spek was niet zoals gewoonlijk... geen spek en vlees te droog.. eerste x dat dit is...

Patricia
28 augustus 2021

Het was weer erg lekker, alleenhetkindermenu, de friet was al koud maar goed, uiteindelijk vond de kleine de roti ook lekker dus kan hijngewoon mee eten volgende keer. Ps. Zou fijn zijn als de app ook voor ios mogelijk is 😉

Everien
28 augustus 2021

Smaakvol gegeten van het geen wij besteld hebben. gaan we zeker nog eens doen bij jullie bestellen. Goeie service. Bestelde stond klaar. zeker ook het vermelden waard: heerlijk warm .meteen er heerlijk van kunnen eten

Yvonne Zander
27 augustus 2021

Het eten was weer heerlijk, wel wat lang op moeten wachten.

Philip
27 augustus 2021

Uitstekend weer, altijd op tijd klaar het eten (afhalen) en zo lekker! Aanrader 100%

Rappekapper
27 augustus 2021

Al in de ochtend online besteld, en bevestigd om 15.00uur. Allemaal om zeker te zijn dat ik het om 17.30 heb, want mijn pauze duurt een half uur. Maar dan pas tegen 18.00uur komen kan echt niet. Daarom geannuleerd en maar weet een patatje gehaald aan de overkant van mijn werk.

Anoniem
26 augustus 2021

Heerlijk!!!

HvanTongeren
25 augustus 2021

Het is al de derde keer dat ik lang op mijn bestelling heb moeten wachten. Om 1715 besteld. Zou om 1815 worden bezorgd, wat ik al laat vind. Werd bijna 1700 uur. Volgende keer haal ik het weer zelf op, want er is niets mis met het eten.

J van Bennekom
24 augustus 2021

Eten was weer goed.

Gravemaker
23 augustus 2021
Michel
22 augustus 2021

Top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ron
22 augustus 2021
Tamara
22 augustus 2021

Zoals,altijd top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ine
22 augustus 2021

Heerlijk gegeten! Ruime porties! We hebben het afgehaald vanwege de tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Van der minnen
22 augustus 2021

Geweldige rijsttafel, genoeg voor 4 personen, veel groenten bij de tjaptjoy,vlees is erg lekker mals.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ph. Debbink
22 augustus 2021

De maaltijd was er 15 minuten voordat verwacht werd. De smaak van het eten was wederom voortreffelijk.

Anoniem
22 augustus 2021
Marco
22 augustus 2021

Normaal altijd goed . Pangsit was verbrand en saté was waterig Was vandaag geen 40 € waard Kok op vakantie misschien .

Martin Schuurman
21 augustus 2021
Joop
21 augustus 2021

Wederom top kwaliteit. Super lekker gegeten

Johanna Eelman
21 augustus 2021

Heerlijk gegeten , voor herhaling vatbaar . De bezorger heel vriendelijk en beleefd.

Jane
21 augustus 2021

Was weer geweldig lekker en op tijd

Arnold
21 augustus 2021

In de surinaamse nasi zat veels te veel ketjap. Het is heel donkere nasi en zo ziet surinaamse nasi er niet uit. Alles was lekker tjap toy kipfilet, (good) en pittige kipfilet in saus (good). Surinaamse Nasi beter maken alsjeblieft, minder ketjap. Teveel ketjap niet lekker.

Nicoline
20 augustus 2021

Keurig op tijd en het was erg lekker. Goed warm!

Mo
19 augustus 2021

De verwachte tijd wordt niet meer gehaald de laatste tijd. Vaak ruim half uur tot 3 kwartier later

Harold
19 augustus 2021

Kwaliteit goed, het eten is lekker. Prijzen zijn helaaas wat omhoog gegaan. Jammer van de bezorgtijd. Bijna 2 uur moeten wachten op een woensdagavond.

Robin
18 augustus 2021

Heerlijk eten en grote porties. Wanneer de bezorging eens meer op de afgesproken tijd komt worden dat ook 5 sterren.

Stam
18 augustus 2021

Wij bestellen hier al 15 jaar de laatste twee x zat alles onder de saus en weer geen kroepoek erbij jammer

Nico
18 augustus 2021

Prima in orde. Lekker eten en op tijd bezorgd.

Enriquo dos Vikingos
16 augustus 2021

Lekker Lekker altijd goed :)

Richard
16 augustus 2021

Het meeste was zoals altijd top. De loempia was alleen te hard gebakken en op plekken eigenlijk verbrand. Dat was zonde en niet lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Patricia
16 augustus 2021

Het was weer heerlijk 🥰

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Kirsten
15 augustus 2021
Myriam van Loo
15 augustus 2021

Wij hadden foe young hai besteld maar eenmaal uitgepakt bleek dat we tjap tjoi hadden gekregen. Omdat we de rest van het eten niet koud wilde laten worden hebben we het maar opgegeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Draijer
15 augustus 2021

Alles was erg lekker zoals altijd maar de gebakken banaan was erg droog en hebben we weg gegooid. We hopen dat het volgende keer weer als van ouds is .

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jane
15 augustus 2021

Zoals altijd.. perfect en op tijd bezorgd.. door eigen personeel...

Jansen
14 augustus 2021

Prima kwaliteit en lekker snel bezorgd

goed
14 augustus 2021
Jat
11 augustus 2021

Altijd lekker eten 👍

drb
10 augustus 2021

Was weer top!

Ronald
10 augustus 2021

Was helaas 20 minuten te laat

Leonardo
10 augustus 2021

Bestel vaker maar ik denk dat er andere kok was. Eten was okay maar niet zoals ik het gewend was.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Corrie Blok
9 augustus 2021
Ton
8 augustus 2021

Goed vers eten en makkelijk te bestellen via website.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ronald
8 augustus 2021

Eten was lekker en was op afgesproken tijd,top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

E. Kors
7 augustus 2021

We hebben genoten van de combinatie gerechten. Het is ruim voldoende

Wim
7 augustus 2021

Al 20 jaar mijn favoriete restaurant en het was weer heerlijk. Het enige waar ik me zwaar aan irriteer en dat heeft als gevolg dat we minder bestellen, zijn de torenhoge prijzen. Jullie zijn ondertussen de duurste Chinees in Almere. En dan zogenaamd adverteren gratis bezorging. Hoe meer je besteld des te meer bezorgkosten je betaald want die zitten in elk gerecht verrekkend. Erg jammer. Grote bak bami of nasi 3,50 extra ik schrok me wezenloos voor wat ik kreeg. Beetje rijst of bami kost bijna niets. Als jullie zo je geld willen verdienen prima maar hou rekening mee dat jullie klanten wegjagen.

JS
6 augustus 2021

Heerlijk en snel gebracht.

peer
5 augustus 2021

Loempia speciaal is niet echt speciaal, mag wel wat meer vulling in, saté stokje erg droog.

Joyce Vogel
4 augustus 2021

Garnalen waren niet helemaal gaar.

Wouters
4 augustus 2021

Eten was 20 minuten later bezorgt dan afgesproken.

Stephan
3 augustus 2021

Eten was zoals vaak lekker. Bezorger had vandaag zijn dag niet. Beetje chagrijnig

Jnjsmid
2 augustus 2021

Het eten kwam optijd zoals afgesproken.was nog goed op temperatuur. Ik ben zeer tevreden.

Ger
1 augustus 2021

16.39 uur besteld en om 18.45 uur bezorgt beetje te lang vind ik na gebeld te hebben werd er gezegt u zit bij de volgende bezorgingsroute eigenlijk belachelijk zolang

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Iirma
1 augustus 2021

Was weer uitstekend. Lekker warm en smakelijk

Joop
31 juli 2021

Top kwaliteit

Nico
30 juli 2021

Altijd goede en snelle service.

Jan
29 juli 2021
George
28 juli 2021

Zo als altijd (bestel hier al vele jaren) heerlijk en warm eten. En een prima bezorging.

I. Visser
28 juli 2021

The best in Muziekwijk !! En wat ons betreft the best in Almere.

Anky Selling
25 juli 2021

Mooi op tijd en heerlijk eten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jules
25 juli 2021

Goed en lekker gegeten. Mooi op tijd en heerlijk.

Mellanie
25 juli 2021

Lekker eten snelle bezorging vriendelijke bezorger.

J.
24 juli 2021
Ingrid
24 juli 2021

Zoals altijd weer vlot en vriendelijk bezorgd en heerlijk gegeten

Joop
23 juli 2021

Vandaag Moksi meti besteld. Was echt perfect een aanrader.

Jane
23 juli 2021

Altijd perfect... bestel ongeveer 2 a 3 x per maand.. fantastisch

Susan
21 juli 2021

Bijna 2 uur op mijn eten gewacht, en toen was mijn loempia koud taai en het vet liep er uit, pangsit koud, saté en bami lauw, niet te vreten!! 17.05 besteld, 18.57 bezorgd maar volgende keer krijg ik wel de pangsit en de loempia gratis..... Wat een slechte service, en dit is niet de eerste keer, voor de overname was alles beter!!!

Janneke
20 juli 2021

Heerlijk…. Knapperig en vers

dirk
19 juli 2021

weer goed/lekker/genoeg

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Petra
18 juli 2021

Super goed goede service en snel

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

H.Carbin
18 juli 2021

Heeeerrlijk gegeten!

François
17 juli 2021

De bestelling ruimschoots op tijd geplaatst. De bestelling werd met een verschil van slechts 3 minuten bezorgd. Super tevreden mee natuurlijk. De kwaliteit was zoals wij gewend zijn weer prima!

Joop
17 juli 2021

Top kwaliteit. En op de afgesproken tijd geleverd. Een aanbeveling

Philip
16 juli 2021

Altijd weer heerlijk en voor een paar dagen eten 👍😀 Jullie zijn toppers.

I. Visser
16 juli 2021

Elke keer gewoon goed, wat mij betreft de beste in de buurt!

Willie
15 juli 2021

Goed eten mooi op tijd geen klachten.

Jan
13 juli 2021
Moniek
13 juli 2021

Goede porties, de babipangang is erg lekker.

Eddy
12 juli 2021

Was weer overheerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

</