Beoordelingen van New Beijing Almere

Recente recensies van New Beijing Almere

5 sterren na 47 reviews

, vandaag

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd perfect

, 21-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals gewend, op tijd bezorgd. Het eten was weer fantastisch.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker eten en deze keer snel bezorgd ook!

, 20-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Was weer heerlijk eten

, 19-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Diverse andere geprobeerd, naar Beijing blijft veruit mijn favoriet. Wat ik er bestel is overheerlijk.

, 17-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Had gemeld zonder paprika, maar kreeg toch met paprika. erg slordig

, 17-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Jaren en jaren lang bestellen wij al bij Beijing en dat is niet voor niets. Dezelfde kwaliteit, betrouwbaarheid en vriendelijkheid hebben ons tot vaste klant gemaakt. Geen tot moes gegaarde ingrediënten, maar een kok die wéét dat het nagaren nog even doorgaat. Bij aankomst goed op temperatuur en precies 'goed'. Aan de deur afleveren is vrijwel altijd (veel) eerder dan het maximaal afgesproken tijdstip en de bezorger(s) zijn hulpvaardig, beleefd en altijd vriendelijk. In al die jaren ook nog nooit meegemaakt dat er iets in het eten zat wat 'slecht viel'. Gevoelige ingewanden heb ik wel; één foute bacterie en ík krijg er last van. Nog nooit voorgekomen bij Beijing: maatstaf voor hygiëne is duidelijk altijd hoog. Hoogstens hou ik wel eens een "vol" gevoel over, maar ja, je eet al snel te veel als het lekker is. Vandaag een 'simpele' Nasi met ossenhaas. Het was weer heerlijk en ruim voldoende voor mij en mijn (hard groeiende) zoon. Gezellig afgehaald, omdat het best leuk is

, 16-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

fijn dat je ook via de mail te horen krijgt wanneer je de bestelling kan verwachten. Jammer dat mijn toelichting niet goed gelezen is, waardoor ik toch champignons in het eten kreeg. Bestel al vele jaren met grote tevredenheid bij dit beste restaurant van almere

, 15-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Voldeed aan de verwachting.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Food was not to usual standard, tasted as if it had been left sitting, overcooked.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eren was goed maar de website vindt ik vervelend dat je steeds miet inloggen . En de punten die je kwijt bent .

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en precies op de gevraagde tijd geleverd! Helemaal top! :)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Na de disaster van 27.3 toch nog maar een keer geprobeerd en deze keer was het weer TOP als vanouds. Misschien een keer een misser geweest maar weer helemaal gerehabiliteerd. Heerlijk gegeten als vanouds.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fantastisch eten..

, 14-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd; lekker, smaakvol en ruim voldoende!

, 14-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was vlot,kwaliteit van het eten minder goed dan voorheen

, 14-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 14-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was prima, en genoeg voor wat we besteld hebben

, 13-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Als altijd goed, wel jammer dat ik al mijn gespaarde punten kwijt ben op de nieuwe site😳

, 12-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en snel bezorgd! Uitstekende prijs kwaliteit verhouding

, 12-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk eten zoals altijd. Wat me opviel was dat de website vernieuwd is en prijzen veranderd zijn. Blijven de oude punten nog wel geldig? Ik heb mij opnieuw aan moeten melden maarzag nergens meer mijn punten terug en ik had er best veel.

, 11-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

bezorger wist eerst ons adres niet te vinden werd wel netjes gebeld. Verder vind ik het jammer dat er niks met mijn opmerking over de nieuwsbrief is gedaan.

, 10-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

onhebbelijke heer

, 08-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk! En de bezorging goed

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals gewend weer perfect klaargemaakt, smaakvol, krokant en vers bereid. Complimenten ook van vrienden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was super en mooi op tijd

, 06-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Voor het eerst weer online besteld na de heropening. Kwaliteit als vanouds! Prettig is de korting bij het zelf ophalen. En gelijk een volle spaarkaart. Dus de punten waren er ook nog. Toppie! Tot een volgende keer maar weer.

, 06-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel besteld&bezorgd en prima kwaliteit!

, 06-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was weer erg goed zoals altijd en bezorging ook goed. Jammer van de punten die ineens weg zijn, had toch een 10 euro korting geweest voor ons met deze bestelling. Niks over vernomen ook per mail oid. Kreeg wel een mail met 5 euro korting voor de volgende bestelling.

, 04-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Niks op aan te merken. Vertrouwde kwaliteit. Wel jammer van de spaarpunten, hoop wel dat iets dergelijks terugkomt is toch een leuk extraatje

, 02-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 01-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Als altijd zag het er weer goed uit, de verpakking prima en het eten zeer goed.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

wel wil ik kwijt ik had Surinaamse nasi besteld en kreeg gewonen nasi

, 31-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima

, 31-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk en warm eten !! Helaas zijn mijn gespaarde punten van de oude site verdwenen en niet over genomen in de nieuwe site. 😕

, 29-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit zoals gewoonlijk weer uitstekend. Nieuwe website is ook een grote verbetering. Ik mis alleen het saldo van mijn spaarpunten. Niet geheel onbelangrijk want ik had al zo’n 700 punten gespaard. Uw reactie zie ik met belangstelling tegemoet.

, 28-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

In tegenstelling tot voorheen worden transactiekosten in rekening gebracht. Ook is lastig dat je nu (kennelijk) geen inlogmogelijkheid meer hebt en dus al je gegevens opnieuw moet invoeren.

, 27-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd vriendelijke en snelle bezorging. Eten is zalig en op goede temperatuur.

, 27-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

"New" is geen verbetering. Wij waren altijd zeer tevreden maar kregen gisteren de schok. Foe Yong Hai en Babi Pangang waren totaal veranderd maar niet ten goede. Smakeloos en kwam als zeer "goedkoop"over. Zelfs de nassi leek meer op een ietwat gekruide witte rijst maar was ook smakeloos. Ook het speciale verzoek mbt de saus was genegeerd. Echt jammer, tot voor kort was het eten echt heerlijk maar dit was echt een klap voor ons.