Beoordelingen van New Beijing Almere

Recente recensies van New Beijing Almere

5 sterren na 163 reviews

, 14-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed warm eten en juiste tijd afgeleverd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles perfect behalve de loempia, het deeg was zeiknat en niet te eten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was erg lekker, heel goed op smaak. Ook op tijd. Zelfs iets vroeger.

, 13-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Grappig dat je een bericht krijgt dat het 17.30 uur bezorgt gaat worden maar om 17uur gaat de bel en daar is de bezorger . Krijg vervolgens om 18.41 een mail dat de bestelling onderweg is . Is niet de eerste keer maar het blijft me verbazen dat sinds de naams verandering het zo ongeorganiseerd over komt

, 11-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mooi op tijd geleverd,eten was prima

, 11-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vlot bezorgd, royale porties, heerlijk eten. Een aanrader en voor herhaling vatbaar.

, 10-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Loempia’s waren wederom heerlijk en de bezorger op tijd

, 08-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed eten. Keurig op tijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk en vers en op tijd. En zoals altijd heel smakelijk. Onze gasten vinden dit ook.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima kwaliteit zeker een aanrader wel even op wachten maar dat was geen probleem

, 06-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

goed warm eten helaas was de kroepoek geplet allemaal kleien stukjes

, 06-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

alles was weer perfect !!! Dank.

, 06-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bestelling was netjes op tijd gereed. Prima verzorgd en weer heerlijk gegeten.

, 03-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De loempia was lekker. De miehoen met kip had geen smaak en de kip smaakte raar. Heb het weggegooid. Vertrouwde de kip niet met het warme weer. Niet gewend van Beiijing. Misschien nieuwe kok, haast of kip niet goed door warme weer.

, 30-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Elke keer ben ik weer verrast door de goede kwaliteit van het eten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op tijd en wederom heerlijk

, 26-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Had Foe Yong Hai, was veel te zoet

, 24-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

fantastich en lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede kwaliteit en de temperatuur is nog lekker heet bij aflevering. Ook goed op tijd geleverd ( aangeven om om 17.30 uur te leveren en het eten was er om 17.20 uur,netjes. )

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Smakelijk eten. Op afgesproken tijd warm bezorgd. Toppy.

, 21-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en een hele vriendelijke meneer die kwam bezorgen!!!

, 21-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ruim 30 min te laat...

, 20-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

first time order, everything went as expected and delivered within 15 minutes. excellent

, 20-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

de 5 stukjes brocolli in de mie hoen met kip waren rauw en er zat maar 1 stukje groene paprika in en die was ook rauw. de kip smaakte redelijk, maar de maaltijd had weinig smaak. Ben helemaal niet tevreden over dit gerecht.

, 19-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten , grote porties en vlotte bezorging

, 18-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geweldig.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling voldeed niet naar onze verwachting. Kwaliteit van patat en kroket waren zwaar ondermaats. Ook de bestelde moksi meti speciaal was niet goed.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was goed. Ik vind het vreemd dat als ik de saus apart wil ik hier 0,70 voor moet betalen en achteraf met Idealbetaling kwam er nog 0,25 bij voor Mollie payment. Ik vind dat jullie dat wel moeten vermelden op de site en dat kan ik nergens vinden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 15-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles geheel naar wens geweest, snel bezorgd.

, 15-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was ietwat flauw van smaak (kip ketjap met mihoen) verder goed bereid en ingrediënten goed in evenwicht, niet zoals menig ander overladen met uien of wortel. Tot snel weer hoor! De bezorging was trouwens supersnel, onze complimenten daarvoor!

, 15-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ook deze keer weer genoten van mijn bestelde etenswaar.

, 14-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Na de verbouwing is de smaak van de gerechten achter uit gegaan. er zit weinig smaak aan ,droog gebakken kip is niet meer droog gebakken. erg jammer we bestelde graag bij jullie.

, 12-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten! Fo nam was helaas niet echt krokant meer... Verder prima! Bezorging was overigens ietwat aan de late kant.

, 10-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De kwaliteit van eten was goed heb het laten bezorgen en was binnen half uur bezorgd en goed heet en netjes verpakt.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

top

, 09-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Het eten was heerlijk. We hadden best veel gerechten besteld, maar de hele familie vond het lekker. Eén klein puntje was wel dat we online hadden besteld en reeds betaald hadden en toen we dus zonder geld de bestelling kwamen ophalen.We eigenlijk nog tasjes hadden moeten bijbestellen anders kregen we die grote bestelling alleen maar in losse bakjes mee, wel met papier erom heen, maar toch. Een optie in de winkelwagen om tasjes losse tasjes toe te voegen en af te rekenen was handig geweest, of een hintje, nadat je besteld hebt, neem je eigen tas mee als je de bestelling komt afhalen. (Bijvoorbeeld in het beeldscherm na het bestellen samen met de afhaaltijd.) Het is heel gek, want tijdens het boodschappen doen nemen we eigenlijk altijd onze eigen tassen mee, maar tijdens het ophalen van afhaaleten is het niet altijd iets waar we automatisch aan denken. Het is niet zozeer kritiek, maar meer gewoon een tip.

, 08-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Tijdje niet besteld. Nieuwe website. Vraag: waar zijn mijn punten die ik had opgebouwd?

, 08-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Veels te veel sambal. Alleen satésaus was lekker. Was mild . Dit was de 2e keer dat wij het tevpittig vonden.

, 07-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 07-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Als ik vraag voor minder zout, krijg ik gewoon zout, gebeld daarover, ze maken het vooraf, dus je krijgt gewoon wat iedereen krijgt, dus mijn oordeel is, toch naar een ander toe, die dat wel doen. Jammer was er altijd zeer tevreden mee, maar nu helaas.

, 05-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Slecht dat er niet-vegetarische nasi wordt meegegeven bij een vegetarisch gerecht.

, 04-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

goededag, vandaag weer een bestelling geplaatst. helaas was de gado gado en de aparte satesaus zo pittig dat onze kinderen dit niet konden eten. wij bestellen regelmatig, maar dit hebben we nog niet eerder gehad. ik heb gebeld en kreeg een mevrouw aan de telefoon die zei dat dit altijd zo is, ik heb aangegeven dat dit normaal niet zo is en dat wij vaker bestellen. normaal is het minder pittig. na een flinke discussie met die mevrouw wilde zij eventueel aan de keuken doorgeven dat het de volgende keer misschien voor ons minder pittig zou kunnen, maar dat kon zij niet beloven. ik vind dit erg vreemd, ben dit ook niet van jullie gewend en ben erg benieuwd naar de reactie hierop... Erg jammer dat jullie op facebook Messenger wel mijn klacht lezen, maar er totaal niet op reageren.

, 02-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 01-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk

, 01-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede kwaliteit prijs verhouding, bezorging tot op de minuut nauwkeurig !

, 31-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Smaak is erg achteruit gegaan na een tijdje niet bestel te hebben was de smaak erg veranderd

, 31-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Babi Pangang met spek aan de taaie kant, kwaliteit tov de oude Beijing moet nog duidelijk wat omhoog, zeker dat de prijzen omhoog gegaan zijn en het spaar systeem langer duurt voor je aan de 5 euro korting zit. Ook tot op heden geen nieuwsbrief met de gebruikelijke korting en "gratis" product ontvangen.

, 31-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijk gegeten. De geplande levertijd kwam ook echt op die tijd! Complimenten!

, 30-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

zoals altijd erg lekker en verzorgd,ik bestel niet voor niets steeds bij jullie,met dank.

, 30-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker, op tijd en goed verzorgd.

, 29-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten en op tijd bezorgd. TOP!

, 28-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd weer kwaliteit en smakelijk Bezorging keurig op tijd

, 28-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik kon niet vinden waar ik kon klikken om de bestelling zelf op te halen. Dat scheelt wat in de kosten. Jammer dat we langer moesten wachten op de bezorging. En dat we ooknig €0,70 cent extra aan de deur moesten betalen omdat ik had gevraagd om de saus apart erbij te leveren( ivm allergie) Zo jammer, normaal gaat t eigenlijk altijd goed als we bestellen.

, 27-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De beoordeling kwaliteit geld vooral voor de loempia deze was echt dit keer zeer slecht ik begrijp dat hij niet krokant geleverd kan worden maar deze was echt nat en doordrenkt. Heb dit nog nooit mee gemaakt bij jullie. De beoordeling bezorging krijgt van mij laag ik vraag om te leveren om 17.45 uur krijg van jullie te horen het wordt 18.10 uur komt mijn bestelling pas om 18.45 uur.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

smaak goed, had alleen wel wat warmer gemogen was echt lauw.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelde al jaren bij het Beijing van voor de sluiting. Na de sluiting geen account meer en de daarbij behorende punten zijn ook weg. Zonder compensatie. Jammer genoeg is ook de kwaliteit van het eten sterk verslechterd. De bezorging was prima niets op aan te merken. Deze bestelling was mijn afscheid van Beijing. Helaas

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

1 eten zeer goed 2 bezorging te laat

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik heb garnalen pikant besteld met vegetarische bani en heb in de opmerking geschreven geen gefrituurd garnalen maar gebakken. Ook heb ik gebeld voordat ik mijn order plaatse. De garnalen waren niet gebakken maar gefrituurd en ook nog zoet en niet pikant. Het was niet wat ik besteld had! Dus slecht. Ik belde ze maar de telefoon was constant in gesprek toen ik de eerste hap nam. De rest was goed.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vrij laat 18:30 ipv 18:00 Eten niet al te warm meer Kwalitatief prima

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

In de bevestigings mail werd verteld dat de bestelling om 19.00 uur zou worden bezorgd ( dat kwam neer op 1,5 uur wachten,niet erg voor een zondag) maar het werd pas om 19.40 uur geleverd en 40 minuten later vind ik toch veel. Grt Richard

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Besteld 1,5 uur van tevoren voor 18.00uur. Bezorgtijd 18.30uur. Kwaliteit van het eten is prima.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom absoluut top, lekker warm, levering was snel en perfect en absoluut een aanrader voor volgende klanten. Mijn complimenten

, 26-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik kan me voorstellen dat een bestelling iets eerder als verwacht wordt geleverd, maar ruim een half uur en dan nog amper warm vind ik niet oké

, 26-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging en heerlijk gegeten!

, 23-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dit was slecht. We waren altijd vaste klant, spaarden punten en kregen de nieuwsbrief maar sinds enige tijd kwam de nieuwsbrief al niet meer binnen. Vanavond wilden we weer eten bestellen sinds lange tijd, toen bleek te site ineens drastisch veranderd. Waar kan ik inloggen? Waar zijn mijn punten? De site is er niet mooier en ook niet beter op geworden. Eten bestellen, zo snel mogelijk laten bezorgen. Dat zou dan binnen moeten zijn om 19.20 uur maar dat bleek pas na 20.00 uur te komen. Bellen leverde weinig info op behalve dat de bezorger onderweg was. Eindelijk was het eten binnen maar de smaak is lang niet wat het geweest is. Redelijk smakeloos geworden. Ook zijn de hoeveelheden aanzienlijk minder geworden. Waar we normaal makkelijk met 4 personen van konden eten moesten we nu elkaar aankijken voor de laatste hap. Toen we klaar waren met eten kwam er een mail binnen dat de bezorger onderweg was. Niet helemaal op tijd allemaal dus. Dit is jammer. We waren altijd vaste klant maar

, 20-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij bestellen regelmatig bij Beijng maar sinds de laatste 3x is het drama met de bezorging. Zo ook weer gisteren. Na 2 uur wachten maar eens gaan bellen. Geen sorry, geen excuus en je moet nog maar 10 min wachten. Tuurlijk is het druk op zondag en daar houden wij zelf ook rekening mee als we bestellen, maar dit is te gek. Bij aflevering ook geen excuus van de bezorger, die keek niet vrolijk, waarschijnlijk ook door de drukte. Ook erg jammer is dat de site totaal veranderd is en je gepaarde punten zomaar verdwenen zijn. Account bestaat niet meer en je kan de foodtracker niet meer gebruiken. Nu krijg je een mail met een kortingscode die in ons geval niet opgaat tegenover de gepaarde punten die we hadden. Opzich goed idee en zal voor de meeste klanten fijn zijn. Eten was wel weer erg lekker, zo altijd eigenlijk. Ons zijn ze kwijt als vaste klant. Wij zullen door deze vreemde acties geen bestelling meer bij Beijng.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was op tijd met een zeer grote order. Een 9.5 gewaardeerd!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima, snel geleverd en goede kwaliteit.

, 18-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer erg lekker 😊

, 17-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima eten en service Zowel bij ophalen als bij brengen

, 16-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed kwaliteit, lekker en warm Informatie over verwachte bezorgtijd. Tijdige bezorging.

, 15-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom weer heerlijk gegeten Bezorging was ook goed en snel

, 15-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik vond iets heel vies tussen mijn nasi en saté (weet niet of het bij de nasi of de saté zat). Het was een heel bitter rond soort erwtje die er tussen zat. Erg vies. Ik heb niet meer verder gegeten. Dit ben ik niet gewend van Beijing. Bezorging was wel super snel.

, 13-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kroepoek besteld a €2,60 bij de maaltijd, die werd niet geleverd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was weer lekker. Dit was de tweede keer voor ons om te bestellen via u. Eerste keer was de levering 20 minuten vroeger dan gepland. Gisteren 20 minuten later helaas. 1 punt van aanpassing graag. We hadden ind. rundvlees met bami en IPV apart te serveren was dit in in 1 bak gedaan...minder. We zullen in de toekomst zeker weer bestellen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Twee en een half uur op mijn eten moeten wachten schandalig te gek voor woorden en nog lauw eten ook nog waardeloos maar een recensie schrijven heeft weinig nut want je hoort niks van het bedrijf echt waardeloos de vorige eigenaar had het beter geregeld

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het is niet erg als er later bezorgd wordt, maar laat dat even weten, per tel of email

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect ze waren er al met 20min!! Heerlijk gegeten echt aan te raden!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik twijfel een beetje, is niet slecht maar anders dan de vorige Beijing. Ik kreeg direct een volle spaarkaart maar had veel meer punten opgebouwd, zeker rond de 15 euro, nu 1x 5 euro korting. Tot heden nog geen nieuwsbrief ontvangen dus ook geen "gratis" product kunnen toevoegen. Account niet terug te vinden, dus er moet nog wel wat veranderen of ga op zoek naar een andere Chinees.

, 09-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Eten weer helemaal top !!

, 09-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorger is wat nors

, 08-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk zoals altijd

, 06-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

de nieuwe Web site was wel even wennen maar is ook lekker duidelijk. wij blijven klant.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten. op tijd klaar. top !

, 04-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas was deze keer de babi pangang hard en droog. Voor de rest was het perfect.

, 04-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals als altijd op tijd bezorgd en weer overtreffelijk.

, 04-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle levering en heerlijk gegeten

, 03-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Duidelijke webpagina. Terugkoppeling bestelling en zeker de melding over de tijd waarop de bestelling bezorgd wordt zijn echt goed.

, 03-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

zoals gewoonlijk weer goed eten, ik had nu voor het eerst combimaaltijd, was jammer dat de rode saus overgelopen was naar de sateh saus, en wat ik in de andere reviews lees, is dat alle eerder opgebouwde punten nu met de nieuwe website weg is en voorheen als je een loempia bestelde dan kon je kiezen kip of vlees, daar heb ik nu dus niet opgelet en hadden we vlees loempia, terwijl we graag kip hadden gehad, dus ik zal bij volgende bestelling beter moeten opletten dat ik het juiste bestel, maar verder hebben we weer heerlijk gegeten. bedankt voor de vele jaren goed eten en goede service.

, 01-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles is goed. Wat ik alleen nu mis. Ik kon voorheen bij de bestelling online aangeven of ik wel of geen bijgerecht wilde hebben. Want voor ons is 1 bakje nasi of bami genoeg. En dan ook geen witte rijst erbij. En ik mis de stand van mijn punten online. Voorheen kon ik dat zien. Als U op mijn berichtje wilt reageren graag via mijn emailadres valkheer@hotmail.nl. Telefonisch ben ik vaak niet te bereiken. Bedankt alvast. Gonnie Woudenberg

, 29-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima eten, goed op tijd en lekker warm. Voor herhaling vatbaar,

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Smaak was redelijk maar de bezorging duurde ons veel te lang! Zo spoedig mogelijk duurde uiteindelijk 1,45 uur.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals gewoonlijk weer goed verzorgd en op tijd geleverd.

, 28-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bami had totaal geen smaak en de speenvarken was vreemd genoeg omgedraaid kwa knapperigheid. Het spek was slap en niet knapperig en het vlees was daarintegen wel geschroeit. Maar of dat de bedoeling is ? Heb wel beter gehad van ze.Bezorging zou volgens de ontvangen mail om 18 uur zijn . Dat werdt 18.25 en om 18.45 kreeg ik wederom een mail dat de bezorger onderweg was . Grappig

, 28-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Maar extra sambal blijft een probleem.

, 28-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Staat de eten gaan bezorg om 19.15 maar komt de eten is 19.45...duurt te lang ...ik.wachten 2 uur

, 27-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg genoten weer. Super lekker eten en warm.

, 27-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit en smaak verschillen heel erg van bestelling tot bestelling. Deze keer was de dimsum mix teleurgesteld. Mini loempia's hadden bijzonder weinig smaak, de pasteitjes leken voor de tweede keer gebakken en de vulling was zurig. En de saus die er bij zat, was niet meer dan aangemaakte ketchup. Babi Pangang en kipgerecht waren oké, maar ook niet wat we er vroeger van gewend zijn. Jammer.

, 26-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was erg lekker, snel bezorgd.

, 26-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit en smaak zoals wij gewend zijn,dus voortreffelijk.Bezorging was op tijd.Wel even wennen aan de nieuwe website, maar ziet er goed uit

, 25-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer fantastisch. Dat is de reden waarom wij bestellen bij NEW BEIJING

, 23-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd perfect

, 21-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals gewend, op tijd bezorgd. Het eten was weer fantastisch.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker eten en deze keer snel bezorgd ook!

, 20-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Was weer heerlijk eten

, 19-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Diverse andere geprobeerd, naar Beijing blijft veruit mijn favoriet. Wat ik er bestel is overheerlijk.

, 17-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Had gemeld zonder paprika, maar kreeg toch met paprika. erg slordig

, 17-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Jaren en jaren lang bestellen wij al bij Beijing en dat is niet voor niets. Dezelfde kwaliteit, betrouwbaarheid en vriendelijkheid hebben ons tot vaste klant gemaakt. Geen tot moes gegaarde ingrediënten, maar een kok die wéét dat het nagaren nog even doorgaat. Bij aankomst goed op temperatuur en precies 'goed'. Aan de deur afleveren is vrijwel altijd (veel) eerder dan het maximaal afgesproken tijdstip en de bezorger(s) zijn hulpvaardig, beleefd en altijd vriendelijk. In al die jaren ook nog nooit meegemaakt dat er iets in het eten zat wat 'slecht viel'. Gevoelige ingewanden heb ik wel; één foute bacterie en ík krijg er last van. Nog nooit voorgekomen bij Beijing: maatstaf voor hygiëne is duidelijk altijd hoog. Hoogstens hou ik wel eens een "vol" gevoel over, maar ja, je eet al snel te veel als het lekker is. Vandaag een 'simpele' Nasi met ossenhaas. Het was weer heerlijk en ruim voldoende voor mij en mijn (hard groeiende) zoon. Gezellig afgehaald, omdat het best leuk is

, 16-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

fijn dat je ook via de mail te horen krijgt wanneer je de bestelling kan verwachten. Jammer dat mijn toelichting niet goed gelezen is, waardoor ik toch champignons in het eten kreeg. Bestel al vele jaren met grote tevredenheid bij dit beste restaurant van almere

, 15-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Voldeed aan de verwachting.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Food was not to usual standard, tasted as if it had been left sitting, overcooked.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eren was goed maar de website vindt ik vervelend dat je steeds miet inloggen . En de punten die je kwijt bent .

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en precies op de gevraagde tijd geleverd! Helemaal top! :)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Na de disaster van 27.3 toch nog maar een keer geprobeerd en deze keer was het weer TOP als vanouds. Misschien een keer een misser geweest maar weer helemaal gerehabiliteerd. Heerlijk gegeten als vanouds.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fantastisch eten..

, 14-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd; lekker, smaakvol en ruim voldoende!

, 14-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was vlot,kwaliteit van het eten minder goed dan voorheen

, 14-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 14-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was prima, en genoeg voor wat we besteld hebben

, 13-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Als altijd goed, wel jammer dat ik al mijn gespaarde punten kwijt ben op de nieuwe site?

, 12-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en snel bezorgd! Uitstekende prijs kwaliteit verhouding

, 12-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk eten zoals altijd. Wat me opviel was dat de website vernieuwd is en prijzen veranderd zijn. Blijven de oude punten nog wel geldig? Ik heb mij opnieuw aan moeten melden maarzag nergens meer mijn punten terug en ik had er best veel.

, 11-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

bezorger wist eerst ons adres niet te vinden werd wel netjes gebeld. Verder vind ik het jammer dat er niks met mijn opmerking over de nieuwsbrief is gedaan.

, 10-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

onhebbelijke heer

, 08-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk! En de bezorging goed

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals gewend weer perfect klaargemaakt, smaakvol, krokant en vers bereid. Complimenten ook van vrienden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was super en mooi op tijd

, 06-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Voor het eerst weer online besteld na de heropening. Kwaliteit als vanouds! Prettig is de korting bij het zelf ophalen. En gelijk een volle spaarkaart. Dus de punten waren er ook nog. Toppie! Tot een volgende keer maar weer.

, 06-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel besteld&bezorgd en prima kwaliteit!

, 06-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was weer erg goed zoals altijd en bezorging ook goed. Jammer van de punten die ineens weg zijn, had toch een 10 euro korting geweest voor ons met deze bestelling. Niks over vernomen ook per mail oid. Kreeg wel een mail met 5 euro korting voor de volgende bestelling.

, 04-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Niks op aan te merken. Vertrouwde kwaliteit. Wel jammer van de spaarpunten, hoop wel dat iets dergelijks terugkomt is toch een leuk extraatje

, 02-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 01-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Als altijd zag het er weer goed uit, de verpakking prima en het eten zeer goed.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

wel wil ik kwijt ik had Surinaamse nasi besteld en kreeg gewonen nasi

, 31-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima

, 31-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk en warm eten !! Helaas zijn mijn gespaarde punten van de oude site verdwenen en niet over genomen in de nieuwe site. ?

, 29-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit zoals gewoonlijk weer uitstekend. Nieuwe website is ook een grote verbetering. Ik mis alleen het saldo van mijn spaarpunten. Niet geheel onbelangrijk want ik had al zo’n 700 punten gespaard. Uw reactie zie ik met belangstelling tegemoet.

, 28-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

In tegenstelling tot voorheen worden transactiekosten in rekening gebracht. Ook is lastig dat je nu (kennelijk) geen inlogmogelijkheid meer hebt en dus al je gegevens opnieuw moet invoeren.

, 27-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd vriendelijke en snelle bezorging. Eten is zalig en op goede temperatuur.

, 27-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

"New" is geen verbetering. Wij waren altijd zeer tevreden maar kregen gisteren de schok. Foe Yong Hai en Babi Pangang waren totaal veranderd maar niet ten goede. Smakeloos en kwam als zeer "goedkoop"over. Zelfs de nassi leek meer op een ietwat gekruide witte rijst maar was ook smakeloos. Ook het speciale verzoek mbt de saus was genegeerd. Echt jammer, tot voor kort was het eten echt heerlijk maar dit was echt een klap voor ons.